Breaking! Șapte cadre medicale de la Spitalul Județean Argeș – infectate cu COVID-19 după ce au intrat în contact cu doctorul depistat pozitiv!

Șapte cadre medicale de la Spitalul Județean Argeș au fost infectate cu COVID-19 după ce au intrat în contact cu doctorul depistat pozitiv! Potrivit Prefecturii Argeș, trei asistente, două infirmiere, o îngrijitoare și un pacient au fost depistați pozitiv.

Distribuie prietenilor

„Instituția Prefectului Argeș informează că la Spitalul Județean de Urgență Pitești s-au confirmat mai multe îmbolnăviri cu virusul COVID-19 în rândurile personalului medical. Conform datelor DSP Argeș, sursa acestor îmbolnăviri este medicul diagnosticat pozitiv în urmă cu două zile, care a refuzat testarea timp de o săptămână și chiar portul măștii de protecție, deși avea simptome specifice.
Astfel, astăzi au fost confirmate drept pozitive la testul pentru COVID-19 încă șapte asistente medicale, din aceeași secție cu medicul care a venit bolnav la serviciu. Amintim că pe numele acestuia a fost începută de ieri cercetarea penală, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, într-un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor” anunță Prefectura Argeș.

De precizat este faptul că numărul ar putea crește de la zi la zi din cauză că nu au fost comunicate toate reultatele testelor.