Bulevardul Pardon din Câmpulung, roșu și inimos!

Bulevardul Pardon din Câmpulung, roșu și inimos! Comercianții care veneau în centrul orașului cu produse pentru ziua Sfântului Valentin au fost nevoiți să își instaleze corturile pe Bulevardul Pardon.

Comparativ cu anii precedenți aceștia s-au pregătit doar cu ce se cumpără, adică inimioare de pluș, inscripționate sau nu cu ,,Te iubesc”, pernuțe, flori, căni personalizate, felicitări, ursuleți din pluș.

inimioare pe bulevard 3

Vânzările nu merg prea bine dar cele mai căutate sunt inimioarele de pluș. Prețul produselor variază de la 10 lei până la 100 de lei, adică cel mai uriaș urs de pluș şi cea mai mare inimă! ,,Ne așteptăm la vânzări mai mari, poate și temperaturile mai scăzute de afară, fac ca cetățenii să nu iasă din case. Tinerii preferă acum să vorbească pe facebook, whatsapp, să își trimită acolo cadouri virtuale. Nu mai scot bani din buzunare pentru un gest frumos. Să sperăm că nu vom ieși în pierdere”, a declarat un comerciant.

Distribuie prietenilor

Părerile câmpulungenilor despre această sărbătoare:

Iubirea e cel mai frumos lucru din viața unui om. Nu este nevoie de o zi anume când să-ți arăți iubirea față de persoana de alături.”  Violeta 24 ani

Din păcate, în România s-a ajuns ca ziua în care, teoretic, s-ar sărbători iubirea, să fie destinată mai mult sau mai puțin comercianților. Pe lângă asta noi avem Dragobetele. Ar trebui să susținem tradiția, și nu să copiem de la americani orice sărbătoare.” Marius 22 ani

“Nu cred că cei care sărbătoresc această zi, în restul anului nu se iubesc. Mulți spun că nu trebuie o zi anume în care să ne iubm, dar majoritatea îndrăgostiților trăiesc mai profund pe 14 februarie.” Ana Maria 28 ani.