prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Burnout și liniuțe pe Depozitelor! Un șofer oltean – pericol public în Pitești!

Un tânăr de 20 ani din județul Olt a pus viața în pericol a zeci de șoferi în cursul zilei de ieri după ce a vrut să își etaleze caii putere ai mașinii pe care o conducea. Șoferul teribilist nu a ținut cont de aglomerația de pe strada Depozitelor și a turat motorul Audi-ului pe care îl conducea, a făcut burnout și a provocat mai mulți participanți la trafic să se ia la întrecere. Din nefericire pentru el, un echipaj de la Poliția Rutieră l-a văzut și l-a potolit. S-a ales cu o amendă usturătoare, iar în următoarele 30 zile nu va mai avea voie să se urce la volan.

„În ziua de 30 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor din Pitești, având un comportament agresiv agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin pornirea vehiculului de pe loc, prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare. Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.