Cadoul din cutia de pantofi – proiect inedit pentru copiii defaforizaţi

8

In fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, proiectul ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi încearcă să ajute copiii sărmani din toată țara.
Şi în acest an, magazinul ECCO din Piteşti este partener de locaţie în cadrul proiectului ShoeBox, colectând cadouri în perioada 01 – 15 decembrie 2017, verificându-le şi sigilându-le cu etichete pentru fetiţe sau băieţi.
Cei care doresc să se implice și să ofere un zâmbet copiilor fără posibilități materiale, sunt rugați să împacheteze un mic cadou într-o cutie de pantofi. Toate darurile vor fi donate până pe data de 24 decembrie 2017 copiilor cu posibilităţi financiare limitate sau celor vulnerabili, cu sprijinul şi suportul partenerilor ShoeBox din Pitești: Asociaţia Ancaar filiala Argeş, Asociaţia Prietenii Părinţilor Copiilor cu Autism, Centrul Rainbow, Cabinet de Psihologie recuperare Mirela Fieraru, Asociaţia Aripi de Înger Curtea de Argeş, Asociaţia Autism şi Terapii Complementare Curtea de Argeş, Centrul de îngrijire copii Albeştii de Argeş, Centrul de îngrijire copii Godeni Argeş.

Cei care vor să se implice și să doneze pentru copii sunt așteptați la outletul ECCO situat în Centrul Comercial Jupiter City, Comuna Bradu, DN65B.

Persoana de contact pentru Piteşti:
Andreea Tamaş telefon mobil: 0753627016, email: tamasandreea2@gmail.com

Outlet Pitești Centrul Comercial Jupiter City

-Adina Miron
email: ami@krm.ag
Mobil: 0736103883

-Serban Andreea
Email: pitesti@ecco-shoes.ro
Mobil: 0724568328