prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Câini de urmă, mascați și zeci de polițiști – razie pe drumul Pitești – Vâlcea! Nu a scăpat nimeni!

În cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune complexă, pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru verificarea transportului rutier de marfă și pasageri, de prevenire conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, precum și a migrației ilegale.

La acțiune au luat parte, alături de polițiștii rutieri, și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș și Registrul Auto Român – filiala Argeș.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! SE MUTĂ CAPĂTUL DE LINIE AL 7 ȘI 7B! AFLĂ UNDE!

Cu aceeași ocazie, au fost utilizate în cadrul acțiunii și două autospeciale noi, primite în dotarea Serviciului Rutier Argeș, ce vor asigura deplasarea rapidă și în condiții sporite de siguranță pentru polițiștii rutieri, precum și o diversificare a mijloacelor de intervenție la evenimente.

În privința abaterilor constatate în cadrul acțiunii, desfășurate în intervalul 10:00 – 12:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, alături de specialiștii I.S.C.T.R. și R.A.R. Argeș, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.200 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, un permis de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs