Caliopie și-a văzut visul cu ochii!

153

Caliopie și-a văzut visul cu ochii! După mulți ani de așteptări, timp în care a avut parte și de pedepse aspre a fost ridicat în rang sau grad… Unii preoți spun că mai are foarte puțin să ajungă la tron, țelul visurilor sale.

A plecat de jos de la Mânăstirea Negru Vodă din Câmpulung unde a trebuit să facă ascultare la munca de jos. A fost o vreme și șoferul lui ÎPS Calinic iar acum este stareț cu acte în regulă la Mânăstirea Argeșului, pentru că altfel trebuia să revină la Câmpulung, în urma unui canon.

Ziua de 7 decembrie are o importanță deosebită pentru credincioșii argeșeni și, în general, pentru toți ortodocșii români, Biserica pomenind-o pe Sfânta Muceniță Filoteia. Această zi nu va fi niciodată uitată și de protosinghelul Caliopie Cristian Ichim.

Într-un cadru festiv, Ierarhul Argeșean a prezentat credincioșilor hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române privind hirotesia ca arhimandrit și stareț al Mănăstirii Argeșului a părintelui protosinghel Caliopie Cristian Ichim. În calitatea de consilier eparhial responsabil de sectorul economic și construcții, acesta a primit ascultarea de a se ocupa de șantierul noii Catedrale Arhiepiscopale.