prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Campioana României vine la Pitești Arena!

Cu cinci victorii obținute în primele șase meciuri disputate în TOP 10, baschetbaliștii piteșteni primesc vizita campioanei României, U BT Cluj-Napoca, în penultimul meci pe teren propriu al sezonului regulat. Partida dintre locul 3 și locul 1 are loc miercuri, de la ora 19:30, la Pitești Arena.
Forma impresionantă arătată de vulturii alb-violet, pusă în fața unei forțe a baschetului european, alături de o Arenă neîncăpătoare la ultimele meciuri, anunță o seară de excepție! Campioana țării tocmai a încheiat participarea în EuroCup, în sferturile de finală. U BT are peste 30 de meciuri consecutive câștigate în campionatul intern și vine la Pitești cu un lot extrem de valoros.
Fanii sportului piteștean sunt invitați la spectacol. Clubul piteștean are surprize pentru fani, iar derby-ul etapei a 7-a din TOP 10 este, indiscutabil, unul dintre meciurile cele mai așteptate ale finalului de sezon regulat.
Biletele sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la Casieria Arenei.
Hai, FC Argeș!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs