CÂMPULUNG: Revelion în noua piața a primăriei!

32

Revelion în noua piața a primăriei! Explozie de culori pe cerul Câmpulungului, anul 2020 fiind iluminat, timp de zece minute de un foc de artificii!

Aproape de Cumpăna dintre ani, piaţa primăriei din Câmpulung s-a umplut de oameni, toţi cu sentimentul de speranţă că în 2020 le va fi mai bine.

Pe lângă tradiţionalul „La mulţi ani!”, al primarului Liviu Ţâroiu a urmat un superb foc de artificii timp de zece minute. și anul acesta edilul orașului a fost văduvit de consilierii locali. Cerul oraşului a fost brăzdat de zeci de lumini colorate, iar câmpulungenii s-au bucurat şi au ciocnit câte un pahar de şampanie. Peste 1000 de persoane au venit în piaţa primăriei, iar şampania a fost oferită de autorităţile locale.

După ce au stat mai bine de 30 de minute în piaţa primăriei, câmpulugenii au plecat să petreacă deschiderea anului 2020, cu multă veselie pe unde au fost invitaţi sau au fost gazde.

În noaptea dintre ani, în centrul Câmpulungului au fost lansate peste trei mii de artificii, pentru care s-au plătit aproape 20.000 de lei. În timpul lansării elementelor pirotehnice s-au ciocnit şi pahare cu şampanie, iar întreaga distracţie a avut loc în stradă, în centrul municipiului, în condiţiile în care piața primăriei a fost reabilitată.