Câmpulungeanul Constantin Ivan pe făraș în politică!

227

Câmpulungeanul Constantin Ivan pe făraș în politică! A renunțat la funcția de consilier local după ce a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei. Numirea a avut loc în martie 2018. Constantin Ivan își mai făcuse planuri să preia conducerea filialei PSD Câmpulung și să fie candidatul pentru funcția de primar în 2020.

Acum, în agonie, probabil încearcă manevra pe care a abordat-o de-a lungul anilor, adică, dansul între partide. Adică, aşa cum a făcut mereu, se “gudură”, pe lângă cei de la putere.

Trebuie amintită ascensiunea sa politică, dar şi partidele prin care a trecut, doar de dragul puterii.

Pe când PDL-ul era puternic, iar Mircea Andrei racola tot ce se putea, Ivan, a făcut o alegere, asta după ce s-a întâlnit prin Capitală, mai întâi cu liderii PSD, apoi cu Andrei. A bătut palnma cu cine credea că îl va propulsa în vârf. A trecut aşadar pe la PDL, avea adeziune şi la PNL şi la PSD, aşa că fiecare partid ştia că Ivan, “dansatorul”, îi este membru.

Cu PSD, acum pe final, a ajuns consilier local, a ajuns să faca toate mişmaşurile pe care le-a dorit, de la obţinerea de autorizaţii de consturucţie pentru ginerele său, pentru un teren aflat în inima Câmpulungului, autorizaţii pe care PSD-iştii I le-au dat pentru că…”partidul”, până la ascensiunea la funcţia de secretar de stat.

Acum, că partidul nu mai este pe val, Ivan, aşa după cum spun apropiaţii acestuia, încearcă o nouă manevră, să se dea, cu liberalii.

Rămâne de văzut dacă Miuţescu şi Orban, îi vor crede aburelile de pseudo-orator, sau va rămâne, acolo unde îi este locul, pe drumuri, ca să-şi revizuiască comportamentul politic şi social, dar mai ales cel avut împotriva locatarilor grav afectaţi de ideile creţe ale fostului secretar de stat Ivan, acelea de a construi o “căsuţă” de peste 10 metri înălţime la circa 2 metri şi ceva de geamurile oamenilor.

Constantin Ivan, în vârstă de 61 de ani, a fost consilier local PSD la Câmpulung şi director Hidroelectrica.