Câmpulungenii au parte de un brad închiriat și artificial!

Câmpulungenii au parte de un brad închiriat și artificial! Bradul de Crăciun a ajuns la Câmpulung! Este surpriză! Anul acesta autoritățile locale au decis să închirieze unul deoarece au schimbat locația bradului de Crăciun. Câmpulungenii fiind obișnuiți să îl imortalizeze în centrul orașului lângă primărie!

Cum nu se mai putea amplasa în centrul orașului datorită lucrărilor care se fac pentru reabilitarea zonei s-a decis ca Grădina Publică să fie împodobită pentru Sărbătorile de Iarnă.

După ce arborii din parc au fost înveșmântați cu luminițe și amplaste în jur alte decoruri, un tir a adus în urmă cu puțin timp bradul care are 10 metri înălțime și 3,10 metri la bază.

Distribuie prietenilor

Bradul este deja împodobit cu mii de lminițe și va fi amplast pe fântâna cu lumini colorate care este închisă pe timpul iernii.

Toate operațiunea de asamblare a bradului va avea loc mâine, iar de 1 Decembrie se vor aprinde și celelalte luminițe în tot orașul.

Polițiștii locali au misiune grea până la Sfântul Ion trebuie să păzească bradul în  Grădina Publică, deoarece este închiriat și costă o avere.