Câmpulungenii nu sar în ajutorul celor sinistrați!

2

Câmpulungenii nu au niciun interes să ajute sinistrații. La centrul de colectare special amenajat în Câmpulung s-au strâns prea puțini saci pentru a fi organizat un transport de când a fost făcut public anunțul până în prezent.

Apă îmbuteliată, alimente neperisabile (făină, ulei, mălai, zahăr, orez etc.), cazarmament nou (saltele, pături, perne, lenjerii etc.), îmbrăcăminte şi încălţăminte nouă, precum şi electrocasnice noi sunt produsele de care au nevoie cei afectaţi de inundaţii. Câmpulungenii care vor să le sară în ajutor sinistraţilor, în special celor din zona Moldovei, o pot face în cadrul acţiunilor umanitare organizate de Instituţia Prefectului – judeţul Argeș, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, administraţia publică locală şi primăria Câmpulung. Acest centru funcționează la Stadionul Municipal Câmpulung Muscel – str. Ion Mihalache, nr. 22, municipiul Câmpulung.

Locația dispune de spaţii de depozitare a bunurilor colectate şi de personal care să se ocupe cu această activitate, urmând ca, în cel mai scurt timp, toate obiectele strânse să ajungă la cei afectaţi.

Facem un apel către muscelenii care doresc să ajute sinistraţii să sorteze pe cât este posibil obiectele donate, pentru a uşura misiunea celor responsabili cu distribuirea lor în zonele calamitate.