Câmpulungul scos din anonimat de luptele între argeșeni și dâmbovițeni!

171

Câmpulungul scos din anonimat de luptele între argeșeni și dâmbovițeni! La final totul s-a lăsat cu internarea unui argeşean, control judiciar pentru dâmboviţeni plus amenzi însemnate. Totul a pornit într-un local din Câmpulung şi a continuat într-o sala de jocuri din oraş.

Totul a plecat de la o îmbrânceală într-un local situat lângă Grădina Publică. Unul dintre musceleni, se pare că, l-a împins pe dâmboviţean, apoi s-ar fi trosnit unul pe altul. Trebuie precizat faptul că musceleanul este finul unui alt „cunoscut din lumea bună” a oraşului, om cu greutate în oraş, şi aşa după cum spune el, la nivel naţional.

S-au trosnit, s-au înjurat, s-au ameninţat, numai că li s-a tăiat macaroana de către salariaţii localului. Cum orgoliile celor doi s-au izbit între ele, cum să rămână dâmboviţeanul cu buza umflată…

Se pare că, acesta ar fi plecat la el în oraşul Găeşti şi după nişte ore, s-ar fi întors în oraşul de la poalele Mateiaşului cu încă trei coechipieri, l-au căutat pe cel care l-a trosnit în localul din centrul oraşului, i-ar fi depistat maşina, sau au avut un pont, şi au intrat într-o sală de jocuri din cartierul Grui. Aici au intrat dâmboviţenii şi i-au altoit pe musceleni. Au lovit în stânga şi-n dreapta şi l-au trosnit şi pe un client nevinovat din sala de jocuri. În încăierare au făcut şi ceva pagube, care ulterior au fost achitate de dâmboviţeni proprietarului sălii de jocuri.

Cel rănit la sala de jocuri a ajuns la CPU din cadrul spitalului Câmpulung. Acesta a fost stabilizat aici, apoi a fost trimis la Piteşti unde a stat internat 3 zile.

Povestea a fost înregistrată pe camerele de supraveghere atât din restaurant, cât şi de la sala de jocuri, iar poliţiştii musceleni, după ce le-au urmărit, au demarat cercetările în acest caz.

După circa o săptămână de la incident, dâmboviţenii au fost audiaţi, iar la finalul zilei, au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Miercuri au fost aduşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung unde după ore de audieri, aceştia au fost plasaţi sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interzicerea venirii pe teritoriul judeţului Argeş, şi amenzi cuprinse între 6000 şi 10.000 lei.