prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Când se deschide tronsonul 3 al drumului expres Pitești – Craiova? Anunț oficial!

Tronsonul 3 al drumului expres Pitești – Craiova va fi deschis până la sfâitul anului dacă nu va urma o perioadă lungă de precipitații, a anunțat Călin Cosmin, Directorul Regional al DRDP Craiova.

„Stadiul fizic al lucrărilor a depășit 80%, fapt ce ne dă încredere că vom circula la sfârșitul acestui an și pe acest tronson de drum de mare viteză, singurul fapt ce poate întârzia finalizarea este o schimbare a vremii, în sensul să avem o perioadă lungă de precipitații”, a declarat Călin Cosmin după inspecția realizată în șantier.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Potrivit oficialului, pe tronsonul de 31,75 km, la acest moment sunt peste 500 de muncitori mobilizați și peste 150 de utilaje. De asemenea, se lucrează la structuri, care au un stadiu foarte avansat, la scurgerea și evacuarea apelor, se montează parapete, se așterne asfalt se montează inclusiv indicatoarele rutiere.

„Se va circula pe tot tronsonul, de la Valea Mare până la Colonești, CNAIR a identificat soluția privind descărcarea și deja se lucrează pentru implementarea ei”, a dat asigurări șeful DRDP Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs