Candidat din Argeș amenintat cu moartea! Telefoane de la un presupus lider rrom pentru a renunța la candidatură!

Campania electorală a început cu scandaluri și amenințări în comuna argeșeană Vlădești. Candidatul liberalilor pentru fotoliul de primar al localității a fost amenințat de un presupus reprezentant al Partidei Rromilor pentru a se retrage din cursa electorală.

În următoarele zile vă vom prezenta cum a decurs situație, din momentul în care Leonard Șerban a fost contactat sub pretextul susținerii, până în momentul în care a fost șicanat în trafic și amenințat.

Episodul I

„Sunt primvicepreședinte al Partidei Rromilor pe Argeș. Voiam să vorbesc cu mata pentru a te susține în situația primăriei”

La câteva zile după începerea precampaniei pentru alegerile locale, Leonard Șerban, candidatul PNL pentru Primăria Vlădești a fost contactat de o persoană care a susținut că este vicepreședintele Partidei Rromilor – Pro Europa.

Acesta s-a declarat inițial susținător al liberalului și se oferea să îl ajute, prin prisma funcției, cu tot ce putea pentru ca Șerban să câștige alegerile din 27 septembrie.

Vă redăm mai jos conversația dintre cei 2.

„Prim-vicepreședintele” Partidei Rromilor: Bunză ziua!

Distribuie prietenilor

Leonard Ștefan: Buna ziua!

PVPR:  Din partea rromior vă deranjez!

LȘ: Cu cine am onoarea?

PVPR: Sunt primvicepreședinte al Partidei Rromilor pe Argeș. Voiam să vorbesc cu mata pentru a te susține în situația primăriei. Voiam să mă văd cu dumneavoastră.

LȘ: Eu nu sunt în localitate. Luni, marți dacă vreți, ne vedem, când mă întorc din concediu.

VPR: Vrem să îl dăm jos pe Foți (n.r. – actualul primar, Dică Hristu) să te pui pe mata.

LȘ: Asta o fac cetățenii comunei Vlădești, dar mă puteți ajuta.

Înregistrarea completă o puteți asculta mai jos