Carambol în Argeș! Impact puternic între patru mașini!

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Drăganu, iar apelul la 112 a venit prin e-call, sistemul automat al uneia dintre mașini de a anunța urgențele. Din primele informații, se pare că un șofer nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în mașina sa, iar alte două autoturisme nu au putut evita impactul, iar astfel s-a produs carambolul. Din fericire, în urma evenimentului, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului intervin pompierii pentru asiguirarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„În urma unui apel de tipul e-call, un echipaj de pompieri intervine pe raza comunei Drăganu în cazul unui accident rutier în care, din primele informații, sunt implicate patru autoturisme. Nu sunt victime și nici probleme deosebite. La locul solicitării sunt asigurate măsuri specifice” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.