Carambol la Dedulești! O victimă transportată la spital!

62

Trei mașini au fost implicate într-un carambol în această dimineață la Dedulești. În urma impactului, pasagerul uneia dintre mașini a fost rănit, i-au fost acordate primele îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Din primele informații, șoferul unei platforme de transport, care transporta 3 autoturisme, condusă de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Husasău, jud. Bihor, care circula pe direcția Vâlcea-Pitești, în curbă la dreapta ar fi pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cuca, care circula din sens opus, după care a intrat în coliziune cu autoturism condus tot din sens opus de barbat de 51 de ani, din Voluntari, jud. Ilfov, al doilea autoturism fiind proiectat în afara părții carosabile, unde s-a rasturnat.

În urma impactului, pasagerul din dreapta față din al doilea autoturism, un barbat de 44 de ani, din București  a fost rănit. După primele investigații medicale, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral și contuzie toracală. Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.