prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casa de Pensii Argeș – anunț important!

Pentru seria 2 din acest an, cu date de plecare in perioada 23 – 27 martie 2023,  ne-au fost repartizate un numar de 59 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 13 martie  – 20 martie 2023, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buzias – 2 bilete, Covasna – 1 bilet, 1 Mai – 1 bilet, Moneasa – 1 bilet.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs