prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casa de Pensii ARgeș anunță! Câte bilete de tratament au mai rămas?

Din seria 12 din acest an, cu date de plecare in perioada 26 – 30 august 2023, au ramas bilete nevalorificate in urmatoarele statiuni:

  • Buzias – 1 bilet
  • Govora – 1 bilet
  • 1 Mai- 1 bilet
  • Moneasa – 2 bilete
  • Pucioasa – 4 bilete

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear pana in data de 25.08.2023.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs