prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casă distrusă de la flăcări la Dâmbovicioara! Pompierii – intervenție de urgență!

O casă a fost mistuită de flăcări în această dimineață în comuna Dâmbovicioara. Din primele informații, flăcările au cuprins construcția la primele ore, iar alarma a fost dată de către vecini. La fața locului au intervenit pompierii cu patru echipaje, iar după mai bine de două ore de eforturi, au reușit să stingă incendiul. Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost victime. Momentan, nu se cunoaște cauza izbucnirii flăcărilor, urmând ca militarii să demareze cercetările.

„Pompierii intervin în localitatea Dâmbovicioara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. La fața locului au fost alocate patru echipaje cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Incendiul se manifesta la întreaga locuință, cu posibilitate de propagare la vecinătăți. Nu au fost identificate persoane în interiorul locuinței” potrivit ISU Argeș.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs