CASA JUDETEANA DE PENSII ARGES ANUNTA URMATOARELE:

Pentru seria 16 din acest an, ne-au mai fost repartizate 10 bilete de tratament balnear in statiunea Neptun, hotel Doina, cu data de plecare in 14.10.2018.

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear pana in data de 14.10.2018.

Distribuie prietenilor

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.