Cascadorie pe patru roți la Merișani! VIDEO

0

Cascadorie pe patru roți la Merișani! Cei care au văzut cascadoria pe patru roți au sunat la 112 și au solicitat intervenția pompierilor cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD și polițiștii.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DJ 703I, spre DN 7C, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi traversat drumul național, răsturnându-se peste gardul cantonului din localitatea Merișani.

Distribuie prietenilor

În urma accidentului, un tânăr de 17 ani, pasager în autoturism, a rămas încarcerat. Acesta a fost extras, inconștient, și predat unui echipaj medical, care l-a transportat la spital. Șoferul care prezenta leziuni la cap, a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.