prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Câștigătorii alegerilor locale din Argeș – la mâna judecătorilor! Află motivul!

Alegerile au trecut, argeșenii și-au ales primarii și consilierii locali, dar până la depunerea jurământului, mandatele acestora vor trebui validate de judecători. Pe rolurile instanțelor de judecată au fost înregistrate recent validarea mandatelor consiliilor locale și mandatele de edil ale localităților din Argeș, urmând ca judecătorii să analizeze dacă documentele necesare au fost corect întocmite.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Deși este doar o formalitate, există riscul ca, pentru cea mai mică greșeală, mandatele să fie invalidate. Sau, pe de altă parte, decizia de validare să fie atacată de către contracandidați, ceea ce ar duce la prelungirea termenului de validare.

De asemenea, vă readucem aminte, că aleșii locali care au fost declarați câștigători vor depune jurământul și vor intra în drepturi depline la sfâșitul lunii septembrie, când se va încheia actualul mandat al primarilor și consilierilor locali aleși în 2020.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs