prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Câştigătorul de anul trecut a repetat isprava, cu un timp senzaţional

Circa 60 de ciclişti, amatori şi avansaţi din Braşov, Sibiu, Predeal, Bucureşti şi Piteşti au luat startul în cea de-a treia ediţie a concursului de ciclism montan Dracula Bike, organizat de Salvamont Argeş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş. Startul cursei s-a dat din Valea Călugăriţei, situată lângă Barajul Vidraru, pe drumul înspre Cumpăna. Traseul a constat într-un drum forestier lung de 19 kilometri, cu o diferenţă de nivel de 390 de metri şi dificultate medie. Înscrierea în competiţie a fost gratuită, iar premiile destul de substanţiale: premiul întâi – 600 lei, premiul al doilea – 500 lei şi premiul al treilea – 400 lei. Morcov Ştefan a câştigat şi anul aceasta cea mai disputată categorie, aceea de avansaţi masculin 25-40 de ani, coborând sub 40 de minute. Cel mai în vârstă parti­cipant a fost Stoica Mihail, de 58 de ani.
„Secetă“ de participanţi la feminin
„Timpii de anul acesta au fost mai buni decât cei de anul trecut. Am avut participanţi care au venit cu o zi înainte şi au făcut şi un tur de recunoaştere a traseului. Asta a fost partea bună. Partea mai puţin bună a fost că, anul acesta, cam la acelaşi număr total de participanţi, adică în jur de 60, nu prea am avut fete. Au fost doar vreo 7. De aceea, practic, toate participantele au luat premiu şi chiar au mai rămas premii pe care trebuie să le vărsăm înapoi în visteria CJ”, a declarat Ion Sănduloiu, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş, organizatorul acestui concurs.   

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.