Cătălin Bulf, atac dur la adresa lui Manu: „La Argeș, luăm un om cu activitate cerebrală redusă și îl punem în fruntea județului”

DISTRIBUIȚI
catalin bulf pmp

Consilierul judeţean PMP, cătălin Bulf a lansat un atac dur la adresa preşedintelui CJ. Populuistul a făcut o referire la ultima carte citită, comparând personajul principal cu Dan Manu susţinând că medical din carte a reuşit să câştige o sumă impresionantă de bani citind buletinele financiare. În schimb, în fruntea judeţului a fost pus “un om cu activitate cerebrală redusă”.

“Am aici o carte. Noi ăștia de la PMP mai citim. Este o carte din 2008. Este vorba despre un medic. Acesta lucrează într-o morgă. Ce spune omul? Oameni morți, activitate cerebrală moartă. Și atunci s-a apucat să citească buletinele financiare și-a făcut un fond și în 2008, când toată lumea pierdea, el a câștigat 4 milioane de dolari. Acum, noi la Argeș, luăm un om cu activitate cerebrală redusă și îl punem în fruntea județului. Asta este realitatea astăzi, în Argeș. Nu știu dacă ne mai putem reveni.”, a declarat Bulf.