Cătălin Gherzan, candidat PER la funcția de primar al Piteștiului: ”Un bun gospodar știe că educația este baza reușitei în orice domeniu de activitate”  

112

Cătălin Gherzan, candidatul Partidului Ecologist Roman la funcția de primar al Piteștiului a luat parte, săptămâna trecută,  la dezbaterea ,, Universitatea, inima cetății”, unde și-a prezentat o parte din proiectele care îi vizează pe elevi și studenți, dar și pe tineri în general. Acesta vine în sprijinul piteștenilor cu măsuri concrete menite să îmbunătățească atât nivelul de trai, cât și gradul de cultură și educație.

Un bun gospodar știe că educația este baza reușitei în orice domeniu de activitate, așa încât  promite că va pune accent pe dezvoltarea și modernizarea mediului în care copiii și tinerii evoluează și se pregătesc pentru viitor. Cătălin Gherzan, candidat la fotolilul de primar al municipiului Pitești, știe foarte bine aceste lucruri, având în vedere că este la cârma unei instituții de învățământ de succes din Pitești de ani buni.

Cătălin Gherzan și-a prezentat proiectele concret și a răspuns punctual la toate întrebările supuse dezbaterii:

– Voi sprijini școala, de la ciclul primar până la facultate; studențimea este un factor important de ridicare al nivelului cultural și civizațional al unei comunități;

– Intership bine plătit stabilit între primărie și universități, cu medierea și implicarea Asociației Oamenilor de Afaceri, poate fi un start de succes în carieră, o modalitate excelentă pentru a căpăta experiență practică, șansă de a cunoaște profesioniști din fiecare domeniu;

– Sistem ,,de preambalare” al viitorilor absolvenți, creând facilități administrative pentru firmele care îi preiau din timpul facultății, testându-i pe studenții ce vor deveni în urma absolvirii, angajați ai lor în cunoștință de cauză;

– Voi stimula firmele care vor fi dispuse să angajeze part-time studenți;

– Îmi propun să acord o atenție specială mediului academic din Pitești. Asta înseamnă că cel puțin la două luni să invit la ședința Consiliului Municipal pe reprezentanții universitățiilor, pentru a discuta la cald probleme care apar în funcționarea lor normală.

,,Educația este foarte importantă deoarece deschide mintea și joacă un rol vital în societatea noastră. Dacă vrei să trăiești bine, trebuie să înveți bine”, este îndemnul candidatului Cătălin Gherzan.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul gherzancatalin.ro

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges

Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200195

 

1 COMENTARIU

  1. You are so cool! I do not believe I’ve truly
    read through anything like that before. So great to find another person with a few unique
    thoughts on this subject. Really.. thank you for starting
    this up. This site is something that is needed on the web, someone with
    a bit of originality!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here