Cătălin Gherzan, candidat PER la Primăria Pitești: Schimbarea începe cu lucruri mici, dar extrem de importante și esențiale pentru cetățeni

37

Cătălin Gherzan, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria municipiului Pitești este de părere că starea națiunii române, a prezenței și viitoarelor generații depind de modul în care vom ști să ne exploatăm și să ne gestionăm resursele în propriul nostru interes. Cu o vastă experianță în domeniul managementului și a educației, acesta susține că pentru a putea schimba interfața orașului și pentru a ține cont de nevoile și doleanțele cetățenilor, trebuie să începi cu lucruri mici. Lucruri mici realizabile, concrete, nu doar simple vorbe de campanie care vor rămâne doar pe hârtie.

”Pitești…orașul nostru și al copiilor noștri. Să ne facem viața mai bună. Să nu uităm că totul începe de la lucrurile mici, nevoile mici, ”curtea noastră”. Până la Dumnezeu, te mănâncă sfinții. Haideți să rezolvăm iluminatul în cartiere – aproape inexistent, lipsa sârmelor de rufe și a bătătoarelor de covoare- inestetice dar extrem de folositoare, lipsa locurilor de joacă și a parcurilor pentru copii și tineri- insuficiente și de mare interes pentru familiști. Deasemenea ridicarea gurilor de canal de pe stradă, parcă din ce în ce mai amenințătoare pentru familiile noastre, este o altă problemă care trebuie rezolvată urgent. Și mai apoi vom putea realiza și autostrăzi, spitale sau parcuri industriale. Schimbarea începe cu lucruri mici, dar extrem de importante și esențiale pentru cetățeni”, a afirmat Cătălin Gherzan.

Pentru mai multe detali puteți accesa site-ul gherzancatalin.ro

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges

Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here