Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești: ”Îmi doresc un Pitești curat și bineîntreținut, cu oameni sănătoși”

”Aerul curat înseamnă mai puțini viruși, mai mulți oameni sănătoși. Calitatea scăzută a aerului influențează în mod negativ calitatea vieții noastre. Aceasta cauzează numeroase probleme de sănătate, cum ar fi astmul și afecțiunile cardiovasculare. Acest lucru generează, la rândul său, zile pierdute din cauza problemelor de sănătate și costuri mai ridicate pentru serviciile de asistență medicală, în special pentru copii și persoanele în vârstă. Îmi doresc un Pitești curat și bineîntreținut, cu oameni sănătoși”. Plecând de la aceste principii, Cătălin Gherzan, candidatul PER la Primăria Pitești pune accent foarte mare pe pădurea Trivale, pe valorificarea potențialului turistic și de agrement. Acesta le promite piteștenilor că va realiza un parc de distracții pentru copii și vârstnici, trasee de orientare turistică, piste pentru biciclete și o zonă de promenadă de-a lungul râului Argeș, spectacol de lumini și ambarcațiuni de agrement. Deasemenea Cătălin Gherzan susține că pădurea Trivale trebuie folosită la capacitatea și nevoile orașului și ale piteștenilor.

„Eu consider că pădurea Trivale, în primul rând, și pentru faptul că sunt ecologist, și pentru faptul că sunt cetățean al Piteștiului, trebuie s-o folosim la capacitatea ei și la nevoile orașului Pitești și ale piteștenilor. Când spun aceasta mă gândesc la a profita la maxim de acea zonă de la Zoo, de la Parcul Zoo, care în afară de câteva animale și un lac nefolosit nu se regăsește în interesul cetățenilor. Așadar trebuie dezvoltată acea zonă. Un alt proiect al meu, tot pentru Trivale, este vorba despre un loc pentru grătare, pentru picnic, așa cum alte orașe au deja, trebuie create astfel de locuri de recreere pentru cei care, mai ales în perioade ca acestea, ne dorim să ne petrecem astfel timpul liber. Să nu trebuiască să ne deplasăm departe de oraș pentru a profita de câteva ore de relaxare în aer curat”, a declarat Cătălin Gherzan, candidatul Partidului Ecologist la Primăria Pitești.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul gherzancatalin.ro

 

Distribuie prietenilor

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges

Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL

Cod de identificare mandatar financiar : 21200195