Cătălin Gherzan: ”Cât timp vom mai asculta minciunile prost împachetate, ale unor partide?”

95

  Cătălin Gherzan, candidatul PER la funcția de primar al municipiului Pitești este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane. Cu o vasta experiență în domeniul educației și managementului, acesta nu vrea să vină în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile sau doar de campanie, ci vorbește despre fapte.  Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile.  Consideră că asumarea este principiul de bază după care trebuie să se ghideze orice primar implicat. Deasemenea acesta susține că nu putem face proiecte și programe doar în campanie, scrise doar pe hârtie, dacă nu ni le asumăm.

”Toți de la partidele mari promit, o data la patru ani, proiecte și programe care rămân scrise doar pe hârtie. Oamenii s-au săturat de vorbe, vor fapte concrete, vor o schimbare reală. Același slogan… ”fapte, nu vorbe”… doar slogan va rămâne.  Cât timp vom mai asculta minciunile prost împachetate, ale unor partide?” De ce nu își asumă nimeni cu consecința renunțării la poziția obținută? De fapt, poziție dată de voi, cei ce ne votați. Să venim în fața dumneavoastră, a cetățenilor peste un an și să ne întrebați ce am realizat din ceea ce am promis în campanie. Și apoi să vă gândiți ce ați ales…fapte concrete și realizabile sau doar simple promisiuni. Piteștenii trebuie să îl aleagă pe cel care minte mai puțin, pe cel ale cărui vorbe se vor transforma în fapte, vor fi realizate. Piteștenii trebuie să îl aleagă pe cel cu care pot discuta mâine oriunde, în stradă sau în primărie, pe cel care nu vine la nesfârșit doar cu promisiuni de campanie și amânări. Poate veți spune că am exagerat cu termenul de mincinoși. Dar cum am putea să le spunem celor care vin în fața piteștenilor o dată la patru ani și ne vând pastile pe care nici ei nu le pot înghiți?”, afirmă Cătălin Gherzan.

 

Cătălin Gherzan susține că pentru a putea schimba interfața orașului și pentru a ține cont de nevoile și doleanțele cetățenilor, trebuie să începi cu lucruri mici. Lucruri mici realizabile, concrete, nu doar simple vorbe de campanie care vor rămâne scrise doar pe hârtie.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul www.gherzancatalin.ro

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges, Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL, Cod de identificare mandatar financiar : 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here