Cătălin Gherzan: ”Nu uita… alegerea ta va conta pentru un Pitești cum toți ni-l dorim”

21

Gherzan Cătălin a mers zilnic, pe toată perioada campaniei electorale, printre cetăţenii din Municipiul Piteşti, pentru a le afla nevoile și doleanțele, nevoi reale cu care aceștia se confruntă de ani de zile.

Pădurea Trivale, 1 Mai şi Ceair, cartierul Războieni sau locurile de joacă protejate, sigure, pentru adolescent, au fost obiectivele principale ale acestei campanii. Oamenii i s-au destăinuit şi şi-au spus toate problemele si nevoile pe care le au, oferind şi soluțiile de rezolvare a lor şi speră ca prin intermediul echipei Gherzan acestea să fie puse în practică.

Nu ne trebuie zeci de fraze și descrieri și să promitem „marea cu sarea”. Suficiente vor fi faptele pe care le vom face pentru ei și pentru un Pitești curat și modern. Trebuie să acționăm rapid, nu avem timp de pierdut. Cred foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile.  Consider că asumarea este principiul de bază după care trebuie să se ghideze orice primar implicat. Nu putem face proiecte și programe doar în campanie, scrise doar pe hârtie, dacă nu ni le asumăm. Sunt alături și de tinerii din Pitești, de adolescenți, pe care autoritățile se pare că i-au uitat. Aceștia nu au unde să meargă, nu au un loc de distracție, de recreere. Trebuie să rezolvăm urgent această problemă.

Alegerile piteștenilor (la urne), vor face diferența.

Fii alături de PER!

Alături de Cătălin Gherzan!

Alături de natură…

Alături de verde!

Nu uita… alegerea ta va conta pentru un Pitești cum toți ni-l dorim!” a spus candidatul Partidului Ecologist Român la primăria Municipiului Piteşti!

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges, Realizat/Publicat de:  SC EURO MEDIA TREND SRL, Cod de identificare mandatar financiar: 21200195

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here