Cătălin Rădulescu: „Data viitoare să nu mai veniți la mine sau la Simona! Să vă duceți la Valeca!”

Ședință cu scântei la PSD Argeș! O parte din cei prezenți și-ar fi dorit alegeri interne înainte de prezidențiale, unul dintre motive fiind incapacitatea președintelui Șerban Valeca de a mobiliza simpatizanții și electoratul pentru obținerea unui scor cât mai bun.

Simona Bucura Oprescu și Cătălin Rădulescu au fost printre cei care s-au exprimat deschis pentru o schimbare. Deputatul rădulescu chiar și-a vărsat năduful pe primarii prezenți în sală care nu au fost mai insistenți pentru a cere fixarea datei alegerilor la filiala din Argeș.

Distribuie prietenilor

„Data viitoare să nu mai veniți la mine sau la Simona să vă deschidem ușile la ministere! Să vă duceți la Valeca! Cu PNDL vine va ajutat? La cine ați venit? Care au fost parlamentarii care s-au zbătut pentru voi?” a răbufnit Rădulescu în CEX al PSD Argeș.

Cert este că Viorica Dăncilă a decis să nu fie făcute alegeri, dar foarte mulți membrii PSD sunt de părere că cu echipa Manu – Valeca în fruntea organizației județene, la următoarele alegeri social democrații vor înregistra un nou record negativ.