Cătălin Rădulescu – schimb acid de replici cu liderii PSD!

104

Deputatul Cătălin Rădulescu a avut un schimb acid de replici cu Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu! Demnitarul argeșean i-a atras atenția Vioricăi Dăncilă că sunt lucruri la care trebuie să lucreze și că măsuri financiare sau taxări în această perioadă, influențează negativ electoratul PSD.

Stenograma ședinței:

Marcel Ciolacu: Victor Ponta nu intră la guvernare, alegerile locale vor rămâne într-un singur tur.

Viorica Dăncilă: Vreau ca parlamentarii să fie implicați în campania electorală. Ședințele să fie comasate, doar luni și marți, în rest să meargă în țară.

Cătălin Rădulescu: Am ieșit acum cu impozitarea bacșișului, este o măsură foarte proastă.

Viorica Dăncilă: Nu putem vota guvernul și apoi să îl criticăm. Vom avea un guvern din umbră. Este foarte important să avem o acțiune unitară.

Cătălin Rădulescu: Impozitarea bacșișului e o lege proastă, nu sunt bune astfel de legi pentru noi, toate impozitele astea nu ne ajută în campanie.

Viorica Dăncilă: De acum încolo orice inițiativă să fie adusă și discutată înainte să fie depusă. Toate aceste legi le vom deconta toți, toți trebuie să le spunem oamenilor de ce am făcut aceste legi cu impozite.

Despre alegerile anticipate:

Viorica Dăncilă: Dacă vom avea un rezultat slab la alegeri dorința lor de anticipate va fi foarte mare, dacă vom avea un rezultat bun, nu va mai fi așa.

Viorica Dăncilă: Este important ca presa să participe la audiere, la noi la fiecare ministru au chemat televizunile, a fost măcel. Și noi să facem la fel.

Sursa: antena3.ro