prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cătălin Teodorescu explică motivele pentru care nu a fost lăsat să se implice în campania electorală: „Nu am avut acces la o radiografie clară a organizaţiilor locale. Nu au dorit să se folosească de experiența mea politică. Nu există candidați la primării și liste în 26 de localități.”

Cătălin Teodorescu explică motivele pentru care nu a fost lăsat să se implice în campania electorală: „Nu am avut acces la o radiografie clară a organizaţiilor locale. Nu au dorit să se folosească de experiența mea politică. Nu există candidați la primării și liste în 26 de localități.”

Anunţat în urmă cu câteva luni de către AUR Argeş drept unul dintre cele mai importante transferuri politice, fostul deputat Cătălin Teodorescu pare să fi dispărut în ultimele săptămâni din spaţiul public, în plină campanie electorală. Deşi ne-am fi aşteptat să îl vedem alături de candidaţii AUR la alegerile locale pe străzi, de vorbă cu cetăţenii, în prim plan la conferinţele de presă ale partidului sau alături de colegi în birourile organizaţiei aducându-şi contribuţia la coordonarea campaniei, în mod inexplicabil acest lucru nu se întâmplă, în ciuda faptului că – potrivit propriilor spuse – Cătălin Teodorescu şi-ar fi pus la dispoziţia partidului experienţa şi cunoştinţele în materie de organizare politică dobândite în lunga perioadă în care s-a aflat pe prima scenă politică.

CITEȘTE ȘI: INVESTIȚII NEMAIÎNTÂLNITE ÎN ROMÂNIA! APARE O NOUĂ AUTOSTRADĂ!

Cătălin Teodorescu, fost parlamentar, prefect  și secretar de stat, a explicat, în exclusivitate, într-un interviu acordat jurnaliștilor Ancheta care sunt cauzele absenței sale din ultima perioadă.

Domnule Teodorescu, nu am putut să nu observăm absenţa dvs. în ultima perioadă din peisajul politic argeşean. De ce aţi dispărut? De ce un om care are, totuşi, o vastă experienţă politică, aşa cum aveţi dumneavoastră, nu este cooptat de colegii de partid în campania electorală?

– Ca să vă răspund, sincer, mă aşteptam la această abordare în ceea ce mă priveşte. Au existat evenimente importante ale partidului care nu mi-au fost aduse la cunoştinţă. Mă refer la data de 1 martie, zi în care a fost demarată oficial strângerea de semnături pentru susţinerea listei AUR la alegerile europarlamentare. O altă acţiune foarte importantă a partidului de la care am lipsit, pentru că persoana ce avea atribuţii legate de convocare, chipurile, a uitat să mă anunţe, a fost evenimentul de lansare a candidaţilor AUR la alegerile locale, ce a avut loc în faţa Primăriei Piteşti.

Cătălin Teodorescu: „Candidatul AUR la Primăria Piteşti este bine-cunoscut pentru relaţia de vasalitate cu PSD”

Care credeţi că sunt motivele acestui tratament?

– Aşa cum am perceput abordarea celor care coordonează filiala, consider că singurul motiv este teama nejustificată legată de experienţa mea politică. Probabil au avut temeri pentru propriile lor poziţii. Nejustificate! Am motive întemeiate să cred în această afirmaţie şi pot exemplifica cu o situaţie concretă: am auzit într-un interviu al coordonatorului, cu vreo lună înainte de precampanie, că nu poate constitui organizaţii în 20 de localităţi. Cu bune intenţii, am întrebat familia coordonatoare care sunt acele localităţi, cu scopul de a încerca să ajut la formarea organizaţiilor AUR în acestea. A fost imposibil să aflu care sunt acele localităţi! Azi sunt 26 de organizaţii locale fără liste depuse!

De asemenea, în şase luni de activitate nu am avut acces la o radiografie clară a organizaţiilor locale. În aceste condiţii, am considerat că nu este nevoie de experienţa mea!

O altă chestiune de importanţă majoră, ce a produs supărarea coordonatorului, a fost faptul că în ultima şedinţă de Birou Judeţean am adus la cunoştinţa colegilor că reprezintă o eroare majoră candidatura celui desemnat să candideze pentru funcţia de primar al Piteştiului, cunoscut pentru relaţia sa apropiată cu PSD. Cu puţin „noroc”, aveam „şansa” de a avea candidat şi la preşedinţia CJ tot un vechi şi nedespărţit prieten al PSD.

Vreau să fac campanie şi să votez un membru AUR care să ştiu că a doua zi după validarea listelor nu sare în altă barcă politică, fără legătură cu valorile conservatoare.

Mai sunteţi membru al AUR Argeş?

– Da, sunt membru şi prin intermediul publicaţiei dumneavoastră am ocazia să îi sfătuiesc pe toţi argeşenii ce îmbrăţişează ideea de suveranism, ce sunt pentru o familie tradiţională, dar şi pentru valorile ortodoxiei fără de care neamul nostru nu ar mai fi rămas unit, să voteze singura forţă politică ce azi contează în sprijinul acestora: să voteze AUR!

Îndemnul meu de a vota AUR nu are legătură cu micile mele nemulţumiri din sânul organizaţiei. Sunt convins că românii, în general, şi argeşenii în mod special vor înţelege de ce trebuie să dorim cu toţii o Românie suverană. Doar AUR poate!

Material preluat din Ziarul Ancheta!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.