DISTRIBUIȚI
simona halep

Româncele au la picioare China! Deși cele două jucătoare păreau să nu aibă vreo șansă în fața adversarelor sale de temut, minunea s-a întâmplat. Atât Simona cât și Sorana s-au calificat în sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Beijing, umilindu-le pe Sarapova și Pliskova.

Cîrstea a reușit să o învingă pe Pliskova cu scorul de 6-1, 7-5 și i s-a alăturat Simonei Halep în ultimele 8 de la Beijing. Ambele sportive sunt într-una din cele mai bune perioade din carieră, iar acest lucru e confirmat şi de statistică.

Simona şi Sorana cu siguranţă că nu au de gând să se oprească aici, forma excelentă şi moralul îndreptăţindu-le să spere la „careul de aşi” de la Beijing. Pentru a ajunge acolo, constănţeanca trebuie să treacă vineri de Daria Kasatkina. De cealaltă parte, Sori pare a avea un examen mai dificil, în condiţiile în care Ostapenko, câştigătoarea de la Roland Garros, îi va ieşi în cale (ea a beneficiat de abandonul lui Peng, în optimi). Totuşi, Cîrstea o ştie foarte bine pe Ostapenko, făcând pereche la dublu cu aceasta la Wuhan.

Pentru prezenţa în sferturile de la Beijing, cele două românce şi-au asigurat un cec de 149.138 dolari şi 215 puncte WTA.

Semifinala ar putea să aducă în prim-plan primul duel românesc la Beijing. În sferturi, Halep o va întâlni pe Kasatkina, iar Cîrstea pe Ostapenko.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here