Caz șocant în Argeș! Părinți maternali implicați…

86
santaj_sexual, minore, arges, DIICOT

Caz șocant în Argeș! Două minore au fost abuzate de asistenții maternali. Copiii încredințați unei familii din Rucăr, pentru o bună creștere și o educație corectă ar fi fost abuzați în mod frecvent.

După ce au stat o perioadă scurtă la Rucăr, cele două copile în vârstă de 4 şi 5 ani au fost adoptate de o familie din județul Brașov. Noii părinţi au sesizat Protecția Copilului pentru că ar fi observat că fetele au un comportament sexual nepotrivit.

Anchetatorii au descins la cele două asistente maternale și le-au dus la audieri.

Cinci suspecţi au fost conduşi pentru audieri. Conform anchetatorilor, asistenţii maternali M.D. şi soţul M.I., ar fi abuzat-o pe una dintre minore, cea de 5 ani, pe care ar fi şi filmat-o.

De asemenea, în aceeaşi perioadă asistentul maternal P. D., împreună cu fostul soţ D.R., ar fi abuzat-o pe minora de 4 ani. Se apre că, minora de 4 ani ar fi fost abuzată de fiul fostului soţ al asistentei maternale P. D.
Cei cinci sunt cercetaţi pentru trafic de minori, pornografie infantilă şi viol.

Directia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş a demarat o anchetă cu privire la asistentele maternale care le-au avut în grijă pe cele două surori care “manifesta un comportament sexual explicit”, reclamat autorităților de familia care le-a adoptat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here