Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, judecat în secret. Află motivul!

Procesul în care Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”, va fi judecat în şedinţă secretă pentru dispariția adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu va începe, astăzi, la Tribunalul Olt. La proces vor putea asista doar rudele victimelor şi avocaţii acestora. Presa nu va avea acces. Motivul ar fi măsurile de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus.

”În contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19 la nivel naţional şi a necesităţii protejării cu prioritate a sănătăţii persoanelor participante la procedurile judiciare, preşedintele completului de judecată nu va permite accesul în sala de judecată la data de 21.10.2020 a altor persoane (aşa cum sunt reporterii), în afara celor prevăzute de lege”, a transmis Tribunalul Olt, pentru Libertatea.

Distribuie prietenilor

Reamintim faptul că, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT, pe 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În plus, Ştefan Risipţeanu este acuzat de viol, în același dosar.

Pe 14 octombrie, mama Luizei Melencu a publicat un mesaj plin de suferință și o fotografe cu fiica ei. ”Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit, lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru voi au provocat-o instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea o putere să poți scăpa din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine suflet blând. Te iubesc, Lulu meu”, a scris femeia.