CCS Piteşti, fabrică de manelişti? Florin Lux – comunicatorul misterios al instituţiei

118

Comunicarea dintre instituţiile publice din Argeş şi opinia publică este din ce în ce mai inexistentă. La Purtătorii de cuvânt au uitat că au rolul de a aduce la cunoştinţa populaţiei  despre evenimentele organizate, deciziile luate de conducere sau orice informaţie care ar aduce un beneficiu plătitorilor de taxe şi impozite. În schimb, la Casa de Cultură a Studenţilor a apărut un comunicator cu un nume… cel puţin dubios: Florin Lux.

Este adevărat că domeniul cultural prin judeţ este trecut mereu la „Diverse” şi se organizează aceleaşi evenimente demne de anii ’60, dar este inadmisibil ca o persoană desemnată pe partea de comunicare să trimită mail-uri semnate cu asemenea nume. Ştim, manelizarea şi cocalarizarea sunt în floare, adevăratele talente sunt neglijate în detrimentul dansatoarelor din buric şi a “cântăcioaselor” care folosesc efecte pentru a părea că au voce, dar să apară comunicate de presă semnate cu asemenea nume?

Bine, la câte evenimete culturale sunt semnate de CCS Piteşti, ne putem aştepta ca în următoarea perioadă membrii din conducere să poarte nume precum Fane Talent, Ionuţ Inimă de Platină, Gigel Fenomen sau alte apelative demne de Taraf TV.

Cel puţin teoretic, “Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti s-a înfiinţat ca o necesitate de a aduna energiile pozitive studenţeşti, de a promova talentul studenţilor şi spiritul de asociativitate pentru derularea de proiecte în folosul studenţilor şi comunităţii piteştene”, aşa cum se arată pe site-ul instituţiei. După primirea comunicatului de la Florin Lux, tind să cred că CCS Piteşti va deveni o fabrică de cântăreţi de melodii de jale, de botez, nunţi şi care să accepte să zboare “fără număr” banii…

P.S. Dacă ne gândim că CCS Piteşti este în subordinea Ministerului Educaţiei, nu mai are de ce să ne mire că apar astfel de personaje. După celebrele hituri scoase de fostul ministru “Genunche” şi reluate în volumul 2 de Rectorul Agramat, nu putem să ne aşteptăm decât să apară “komunikate de presa” scrise de Florin Lux în compilaţie cu Fane Talent şi Gigel Fenomen.