prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ce alimente trebuie să consumi dacă ești infectat cu COVID

Conform specialiștilor imunitate joacă un rol important în evoluția infecției cu noul coronavirus. Și tot ei ne spun și ce alimente sunt indicate în această perioadă, având în vedere și faptul că numărul  noilor cazuri de infecție acest virus sunt în continuă creștere în toate țările. Dacă, ai fost infectat cu noul coronavirus, e bine să știi ce regim alimentar contribuie la ameliorarea simptomelor și te poate ajuta să te recuperezi mai rapid.

În cazul în care ai febră, transpiri abundent sau te confrunți cu diaree, corpul pierde din minerale esențiale pentru imunitate. De aceea este important să consumi: minimum 2 litri de apă, ceai de ghimbir, echinaceea, arnică, soc, mușețel, tei, iasomie, cimbrișor, muguri de plop îndulcite cu miere (care ameliorează tusea și durerile în gât), supă de pui, sucuri naturale de fructe/legume, băuturi pe bază de electroliți, care înlocuiesc mineralele pierdute.

Hidratarea este pe primul loc, deci trebuie să ne asigurăm, în primul rând, că bem suficientă apă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs