prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ce au făcut acești copii, trebuie luat ca exemplu!

Aproximativ 200 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local s-au mobilizat, în cadrul unei acțiuni organizate cu ocazia Zilei Mediului, pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.
La finalul acestei activități, au fost adunați zeci de saci cu gunoaie.
Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.
De asemenea, un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Mioveni a participat la campanie, ecologizând zona verde din jurul complexului penitenciar.
Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs