prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ce pățești dacă dai doar un leu la cerștor? Reacțiile sunt uimitoare!

Ce pățești dacă dai un leu la cerștor? Reacții sunt uimitoare! Riști să fii certat de cel de care ți-a fost milă și căruia i-ai întis cât ai putut! Îi vedem peste tot, lasă mizerie în urma lor, apelează la mila trecătorilor, dar, de ceva vreme, nu se mai mulțumesc cu orice sumă primită! Un piteștean a povestiti pe scurt pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!” o fază în care este implicat un om al străzii și un bătrân care a vrut să facă un bine. Se știe că mulți vârstnici au o pensie mică, deci nu pot oferi mult. Acesta a fost și cazul pensionarului care a vrut să ajute un om fără locuință. I-a întins un leu, dar s-a trezit că cerșetorul avea o „taxă” minimă: „Dă-mi taică 10 lei, nu 1 leu!”

„Va rog, nu mai incurajati cersetoria, mai ales bagabonti de genul. Un batran i-a intins un leu, iar individul a fost foarte indignat: “dă-mi taica 10 lei, nu 1 leu”, la care batranul s-a scuzat spunand ca este sarac…” este mesajul piteșteanului.

Reacțiile uimitoare ale piteștenilor nu au întârziat să apară, mulți criticând dur reacția cerșetorului:

„Multi stau la case in Targu din Vale sau la case pe Victoriei…mai era una prin centru si cineva i-a luat un sandwich si a vrut sa ii ia si suc , la care ea a replicat ca bea numai Cola”

„Un milog pretențios.”

„E grea munca la ăștia,deh..sunt curios pe unde e palatul lui”

„Tot plimbă niște mături de nuiele , câteodată însoțit de un copil”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs