Ce pensie mizeră are militarul român care a luptat în Afganistan și care a apărut luni la „Chefi la cuțite”

5

Apariție-surpriză la „Chefi la cuțite”, luni seară! Un militar în rezervă, care a fost prezent în teatrele de luptă din Irak și Afganistan, s-a numărat printre concurenți.

Acum, în vârstă de 31 de ani, căpitanul în rezervă Mikloș Tolnai este bucătar, dat fiind că la 26 de ani a suferit un accident și a fost retras la vatră.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce pensie are Tolnai.

După  accident, Mikloș Tolnai a fost trecut în rezervă, cu o pensie de 360 lei. „Recuperarea psihică se face cel mai greu. Asta m-a durut cel mai mult, că eram neputincios. Atunci am realizat cât de scurtă poate fi viața și asta mi-a provocat panică. Acum, am o pensie de veteran de 360 lei. Toate coastele mele sunt lipite de coloana vertebrală cu plăcuțe și am o pensie de 360 lei. Atât costă viața unui militar. Plus o strângere de mână și o scrisoare din partea ministrului Apărării. Cel mai mult m-a durut atunci când am fost trecut în rezervă pierderea acelei legături cu camarazii. E o chestie specială. Faptul că îți bazezi viața pe cineva creează o legătură foarte puternică”, a mai declarat Tolnai.