Cea mai importantă știre politică a anului pentru Argeș! Mircea Drăghici – ministru al Transporturilor!

Deputatul argeșean Mircea Drăghici este noul ministru al Transporturilor! Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, în şedinţa de miercuri, 21 noiembrie, propunerile de miniştri pentru Dezvoltare şi Transporturi.
Astfel, la Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Drăghici, trezorierul PSD, iar la Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Iohannis la Ministerul Transporturilor.

Social democrații prezenți la CEx-ul de miercuri seara, au votat în unanimitate ca Mircea Drăghici să fie noul ministru al Transporturilor. Deși mulți au ținut partea altor candidați, aceștia s-au convins în timpul ședinței și au schimbat opțiunea cu deputatul argeșean.

Distribuie prietenilor

Această numire este cea mai importantă funcție obținută de Argeș la nivel guvernamental, de la Nicolae Văcăroiu încoace. Au mai fost ministri sau secretari de stat, dar complexitatea ministerului pe care îl va conduce Mircea Drăghici este peste toate acestea.
Acum, Argeșul va avea reprezentare atât la nivel parlamentar, cât și guvernamental. Șerban Valeca a fost numit vicepreședinte al Senatului, iar Drăghici este de astăzi membru al Cabinetului Dăncilă.
Ministerul pe care-l va conduce este de o importanță imensă iar pe pe Mircea Drăghici îl așteaptă o muncă titanică și multe provocări.
La nivel județean, foarte mulți argeșeni și-au dorit asemenea numiri pentru oameni politici din județ.

 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din județul Argeș, dar şi din întreaga țară, te așteptăm și pe pagina de Facebook