Cea mai mare amendă pe care a primit-o un muscelean!

Cea mai mare amendă pe care a primit-o un muscelean! A fost în valoare de 20.000 lei, și nu pentru că nu a știut să pronunțe corect ITP ci pentru mai multe fapte cumulate.

Poliţiştii musceleni aflați în zona filtrului permanent de pe DN 73C, de la intersecția cu comuna Godeni, au oprit un autoturism pentru verificare.
În mașina oprită, un VW Golf, se afla conducătorul auto și doi pasageri, toți trei din comuna Aninoasa.

La verificarea declarației conducătorului auto, poltiștii au stabilit că a plecat să facă ITP-ul la autoturism.

Distribuie prietenilor

Nu mare le-a fost mirarea oamenilor legii să descopere că urgența pe care o aveau și cei doi pasageri era tot pentru vehiculul conducătorului auto, numai că ei, pe declarațiile scrise de mână, au scris, dacă se poate spune așa, pentru că lipseau cuvinte, litere, iar de punctuație nu se mai pune problema, au scris că urgența lor era să faca „ITTE” la mașină.

Când li s-a comunicat că ITP-ul pentru auto nu este urgența lor, și că vor fi sancționați, unul dintre pasageri a avut un comportament neadecvat, astfel că pe el „ITTE-ul” l-a costat 20.000 lei, iar al doilea pasager s-a ales cu o sancțiune de 2.000 lei.


Cei doi, de fapt, au plecat cu proprietarul mașinii să se plimbe, însă în condițiile situației de urgență acest lucru este interzis.