prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cea mai mare bancă din România îşi suspendă toate operaţiunile de sărbători! Avertisment pentru clienţi!

Cea mai mare bancă din România îşi suspendă toate operaţiunile de sărbători! Avertisment pentru clienţi! Veste șoc pentru clienții celei mai mari bănci din Rămânia după ce reprezentanții instituției au anunțat că își suspendă toate operațiunile online în perioada 30 decembrie 2023-2 ianuarie 2024.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Concret, este vorba despre Banca Transilvania (BT) care, și-a anunțat recent clienții că toate aplicațiile sale online vor deveni indisponibile în perioada 30 decembrie 2023, ora 16.00-2 ianuarie 2024, ora 12.00. Practic, în intervalul menționat se vor mai putea face doar plăți cu cardul.

„Aplicaţiile Băncii Transilvania sunt indisponibile în perioada 30 decembrie, ora 16.00 – 2 ianuarie, ora 12.00. Banca îşi upgradează sistemele informatice pentru perfecţionarea serviciilor”, transmite instituţia într-un comunicat de presă.

Măsura este una care ar putea genera numeroase probleme, ținând cont de faptul că, pe de o parte, BT este cea mai mare bancă din România, iar pe de altă parte vorbim despre una dintre cele mai agitate perioade posibile, chiar la trecerea dintre ani. BT recomandă, de altfel, ca oamenii să-și facă pur și simplu rezerve de bani.

”Cardurile BT vor funcționa pentru plăți la comercianți și retrageri de numerar. Aplicația BT Pay va funcționa pentru plăți la comercianți. Vă recomandăm să vă asigurați că aveți bani pe card pentru cumpărături în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie. Nu funcționează în perioada menționată transferurile între conturile proprii/alte conturi, schimbul valutar și constituirea/desființarea de depozite, în nicio aplicație: BT Pay, BT24, NeoBT și BT Go.”, anunță reprezentanții băncii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs