Cei trei tineri suspecți săltați de jandarmi dădeau târcoale liceului Dacia de mai multe zile!

Paznicul a intervenit și a evitat o posibilă tragedie!

Paznicul de la Liceul Tehnologic Dacia a fost cel care a anunțat oamenii legii pentru că a sesizat prezența unui grup suspect format din trei persoane dintre care două minore. Vigilent, omul a încercat să-i atenționeze pe cei trei că nu au voie în curtea școlii, moment în care aceștia au devenit agresivi și au trecut la amenințări. Pentru că a prevăzut că situația ar putea degenera și scăpa de sub control, paznicul a alertat conducerea școlii și s-a cerut intervenția jandarmilor.

Se pare că același grup de tineri, a dat târcoale liceului și cu câteva zile în urmă, dar n-au mers mai departe. Astăzi au trecut la acțiune: au sărit gardul și au pătruns în incintă. Surse din interior ne-au dezvăluit că armele albe găsite ascunse sub hainele fetei ar fi fost, de fapt, pentru cei doi băieți care o însoțeau, ea fiind numai purtătoare paravan.

Distribuie prietenilor
WhatsApp Image 2020 10 09 at 10.05.07 1024x768 1
Armele găsite asupra fetei

Cert este că, trebuie remarcată prezența de spirit a paznicului liceului. Acesta, în momentul în care a realizat că scandalul degenerează și cei trei pot trece de la violente și amenințări la atacuri și agresiuni fizice, a apelat la oamenii legii.

Reamintim că asupra fetei au fost găsite două cuțite (unul inscripționat cu cuvântul AMIN) și o rozetă (pumnal tip box).