Cercetători puși în pericol de un urs la Mioveni! Ecologiștii – nepăsare totală!

61

Zeci de cercetători din țară și din străinătate sunt în pericol după ce un urs a fost surprins în pădurea de lângă ICN Mioveni. În schimb, autoritățile nu pot lua nicio măsură din cauza activiștilor care pun preț pe viața animalelor și nu a oamenilor!

În ultimii ani, mai multe persoane din județul Argeș au fost la un pas să își piardă viața sau chiar au fost omorâți de urși. Autoritățile locale au făcut zeci de adrese pentru relocarea animalelor sau pentru împușcarea acestora, dar Ministerul Mediului s-a lovit de fiecare dată de protestele ecologiștilor.

Aceștia au început să „țipe” de fiecare data că nu este normal ca animalele să fie omorâte, dar niciodată nu au luat în calcul faptul că mai mulți oameni și-au pierdut viața. Din câte se pare, pentru aceștia sunt mai importanți urșii decât oameni.

Vă reamintim că în aceste zile, are loc Conferința Nuclear 2019, unde participă reprezentanţi ai mediului academic şi ai Comisiei Europene din domeniul industrie şi cercetare, precum şi cercetători şi specialişti în domeniul energiei nucleare din România, Slovenia, Italia, Canada, Lituania, Slovacia, Cehia şi Iran.