Chef de chef la Golești! Conacul acaparat de grătare!

8

Atmosfera de nuntă continuă la Golești! În aceste momente au început să urce pe scenă ansamblurile folclorice, dar prea puțini din cei prezenți stau să îi asculte. Majoritatea participanților la „paranghelia lui Manu” s-au așezat la mese și înfulecă tot ce prind.

Așa zisa Sărbătoare a Argeșului și Muscelului s-a transformat subit într-un eveniment dedicat mâncării și băuturii, în niciun caz valorilor județului. Mai mult, dată fiind ultima perioadă când lumea a fugit de manifestările organizate de CJ din cauza proastei promovări, primarii din Argeș au uitat că Dan Manu a organizat ceva la Golești și au absentat pe capete. Nici parlamentarii nu s-au sinchisit să apară, cu toate că președintele CJ anunța la microfon că demnitarii sunt printre oameni. Singurul care a apărut de la bun început a fost senatorul Șerban Valeca, iar după mai bine de două ore de la debutul manifestărilor au apărut deptații Nicolae Velcea și Nicolae Georgescu. De liberali nici nu se mai pune problema… poate invitația s-a pierdut prin poștă…

Revenind la atmosfera de la Conacul Goleștilor, la standurile de mâncare s-au format cozi kilometrice, oamenii nu dând doi bani pe cheful anunțat de Manu, preferând să se sature. Cu așa sărbători culturale, Dan Manu a făcut ca oamenii de cultură să fugăăăăă.