Cinci instituţii publice din Piteşti, inundate!

2

În urma precipitațiilor abundente de ieri, au fost înregistrate inundații în mai multe localități din județul Argeș. Astfel, mai multe locuințe, curți, străzi, instituții publice și operatori economici au fost inundate.

Este vorba de Curtea de Apel, Casa Sindicatelor, Sala Sporturilor, dar şi două instituţii de învăţământ şi anume Liceul Constantin Brâncuşi şi Şcoala I.L Caragiale.

Astfel, dată fiind amploare inundațiilor la nivelul județului Argeș a fost activată grupa operativă, pentru monitorizarea evoluției situației din teren și coordonarea echipajelor de intervenție. A fost ridicată capacitatea operațională astfel încât forțe suplimentare să poată oferi sprijin celor aflați deja de pe teren.

În municipiul Pitești echipele de intervenție au  acționat pentru evacuarea apei  și înlăturarea urmărilor inundațiilor în 19 locații și astăzi au fost 3 solicitări pentru evacuare apă din subsol.

Tot în urma inundațiilor de ieri, în  orașul Ștefănești și comuna Bradu s-au înregistrat  3 respectiv 9 intervenții ale echipajelor ISU Argeș.

Pentru înlăturarea efectelor inundațiilor echipajele de intervenție ale ISU Argeș au acționat cu autospeciale și cu motopompe.