prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cine este Anca, handbalista moartă în incendiul de la Ferma Dacilor? Și cum a ajuns la petrecere?

Anca Dinicu, tânăra de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor era handbalistă la echipa din Călărași și era fiica antrenorului de handbal Cristian Gavrilă.

Părinţii nu ştiau că fata lor se află la petrecerea de la ferma Dacilor, iar a doua zi, îi căutau îngroziți trupul printre resturile de la incendiu. Fostă elevă a Şcolii Mircea Vodă din Călăraşi şi a Liceului Mihai Eminescu, tânăra de 20 de ani era în prezent studentă. Urmase pasiunea tatălui său şi juca handbal la echipa din Călăraşi.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

Opt persoane au pierit în incendiul de la Ferma Dacilor, printre victime era şi Anca, fiica antrenorului de handbal Cristian Gavrilă. Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN.

Şocul a fost cu atât mai mare pentru părinţi, deoarece aceştia nu ştiau că fiica lor se află acolo. Mama fetei a intrat în panică, după ce a văzut că, deși o apelează continuu pe tânără, Anca nu mai răspunde la telefon. „Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam că se afla acolo”, a declarat bărbatul pentru Observator, după ce a venit la SML Prahova ca să îi ridice trupul.

Reamintim, că în a doua zi de Crăciun, în jurul orei 6.00, în localitatea Tohani, județul Prahova, s-a produs un incendiu puternic la pensiunea Ferma Dacilor. 7 oameni, printre care 3 copii, şi-au pierdut viaţa în a doua zi de Crăciun iar o persoană adultă este încă de negăsit. Victimele au fost identificate pe baza probelor ADN.

Sursa foto: observatornews.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs