Cine îi ia locul lui Neagoe? Două nume grele – pe lista scurtă!

Un antrenor din Superligă și un jucător și antrenor cu state vechi la FC Argeș sunt principalii candidați pe care Dani Coman, viitorul președinte al FC Argeș, îi are în vizor pentru a antrena echipa în această vară și pentru a pregăti jucătorii, astfel încât în viitorul sezon echipa să ajungă în prim-planul fotbalistic românesc.

CITEȘTE ȘI: INVESTIȚII NEMAIÎNTÂLNITE ÎN ROMÂNIA! APARE O NOUĂ AUTOSTRADĂ!

Din câte se pare, venirea lui Dani Coman va fi anunțată oficial în cursul zilei de joi, dar, după plcarea lui Eugen Neagoe de pe banca tehnică a FC Argeș, fostul portar ar fi pus ochii pe doi antrenori care au avut rezultate remarcabile în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Potrivit iamsport.ro, favorit pentru a-i lua locul lui Neagoe este Bogdan Andone, cel care a preluat FC Botoșani de pe un loc retrogradabil și a adus-o la baraj. Acum, depinde dacă va trece de manșa retur, contra celor de la CS Mioveni și va menține echipa botoșăneană în prima ligă.

De asemenea, Nicolae Dică este și el o opțiune pentru Coman, mai ales că amândoi s-au format la echipa din Trivale. Rămâne de văzut dacă Nicolae Dică va renunța la CS Mioveni, dat fiind faptul că în sezonul precedent a reușit să formeze o echipă care a avut performanțe, iar acum se luptă la baraj cu FC Botoșani pentru accederea în Superligă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.