Cine sunt de fapt, “interlopii” care l-au escortat pe Liviu Dragnea. Legătura cu Andrei Năstase

98

Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, cel care are deţine alături de Andrei Năstase clubul Bonton Palace, a confirmat că este prieten cu doi dintre bărbații care au venit în apărarea lui Liviu Dragnea la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

”Îi cunosc pe amândoi! Axinte a lucrat la noi (Bonton Palace, afacere derulată împreună cu Andrei Năstase, n.red.) în trecut, iar acum știu că lucrează la o firmă de pază. Bogdan Cristache știu că lucrează și el cu Axinte.

Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu! Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo și este un luptător (de greco-romane) titrat! Așa cum am mai spus și în trecut, îmi asum prietenii, trecutul, prezentul și sigur viitorul!”, a spus declarat Horia Constantinescu pentru info-sud- est.

Referitor la episodul în care cei doi bărbați au apărut la ÎCCJ pentru a-l apăra pe șeful PSD la ieșirea din instituție, Horia Constantinescu ne-a declarat că, în opinia sa, cei doi ar fi venit din proprie inițiativă la Curtea Supremă, din simpatie pentru PSD.

”În opinia mea, circul inițial de la Curtea Supremă, agresarea verbală, cătușele etc, nu se potrivesc cu noțiunea de Justiție și cu statul european promovat de noi toți! Nu știu decât de la televizor ce s-a întâmplat la ieșire, dar nu am văzut o aceeași înverșunare ca la intrare! Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanți PSD de mulți ani! A judeca un om după aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile României, cu aceeași statură! Atunci nu era numit gratuit ”interlop”! Nu are cazier, muncește, s-a îngrijit de multe obiective de pază și a făcut-o corect și bine! Până la soluționarea plângerilor părților, dreptatea se află în mâinile organelor de anchetă! Nu cred că i-a chemat Codrin Ștefănescu, cred că au venit din simpatie pentru PSD și ca să nu mai vadă circul ăla cu cătușele”, a declarat șeful OPC Constanța.